Spreekbeurt Jasmijn Verbruggen

Op maandag 20 maart mocht ik mijn spreekbeurt doen over de wensambulance. Ik was van te voren met mama in Druten uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Ik had al veel gelezen en gezien over de wensambulance op internet maar Jeroen heeft me nog veel verteld over de wensambulance in Druten. Hoe t bij hun werkt,  ook had hij nog wat materialen voor mijn spreekbeurt die ik mocht gebruiken. Ik vond het een leuk idee als de wensambulance echt op school zou kunnen komen die dag, Jeroen gaf aan dat dat wel mogelijk was. Ik heb de juf gevraagd of het mocht en ook zij was enthousiast en vond het een goed idee. Ik heb eerst met behulp van een power point presentatie mijn klasgenoten verteld waarom ik de spreekbeurt over dit onderwerp wilde doen, wat de wensambulance is, hoe je een wens aanvraagt, wie de wensambulance betaald en hoe de wensambulance eruit ziet. Ik had voor alle kinderen een flyer met de gegevens van de wensambulance Druten en ten slotte als verrassing vertelde ik aan mijn klas dat de wensambulance buiten op schoolplein stond en wij mochten gaan kijken. iedereen was super enthousiast, we mochten in de ambulance kijken en vragen stellen aan de chauffeur. Ook werd de sirenen nog even aangezet, wauw dat vond iedereen super stoer natuurlijk.We hebben ook nog wat foto’s gemaakt met de klas bij de wensambulance. Ik kreeg een 9 1/2 voor mijn spreekbeurt, een super hoog cijfer. Maar ik had ook echt een hele mooie en leuke spreekbeurt, de klas vond het erg interessant.  Ik ga ook nog een keer een actie houden om geld in te zamelen voor de wensambulance want ik vind het zo’n mooi werk wat zij doen.

groetjes Jasmijn

Een kleine impressie van de wensritten

 

   

Een jonge terminale vrouw die graag bij de bruiloft van haar broer wilde zijn, en vervolgens een week later zelf ging trouwen. Wij hebben haar mogen begeleiden in deze dagen, erg bijzonder en dankbaar dat we dit mochten doen.

 

Bij deze wens was de vraag of meneer met z’n vrienden een rondleiding kon krijgen bij een whisky stokerij. Het wensen team is ermee aan de gang gegaan en hebben het voor elkaar gekregen, Om een kijkje in de keuken te nemen in Baarle Nassau Bij Zuidam Distillers.

 

   

Kijkduin, de zee was de wens voor een mevrouw. Onze vrijwilligers hebben haar deze dag bijgestaan om haar te laten genieten van deze bijzondere mooie dag.

 

 

Deze bijzondere wens was van een man die nog graag naar zijn broer in Oostenrijk wilde, er mochten geen foto’s van de familie gemaakt worden. we hebben wel een paar plaatjes van de omgeving gemaakt, voor ons was deze reis erg indrukwekkend